Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731196555

Amistoso (Int., RC) 731196555 Información oficial sobre el partido 731196555 en Hattrick

01.05.2024 12:25:00

moncada1377 Alineación oficial del equipo 'moncada1377' en el partido 1 - 3 Doorlegen lappen Alineación oficial del equipo 'Doorlegen lappen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
moncada1377 Alineación oficial del equipo 'moncada1377' en el partido 3 - 3 Doorlegen lappen Alineación oficial del equipo 'Doorlegen lappen' en el partido
Tiene mala suerte 2.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,1 % 37,1 % 32,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

moncada1377

Goles Goles

  • 121 Minuto 22 (Gol por el centro): moncada1377 va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 22 Abel Eduardo Balduzzi va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): moncada1377 per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 16, quan Botvid Rothell va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 233 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Al minut 25 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Botvid Rothell de moncada1377 va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 32 (Ocasión por el centro): En Abel Eduardo Balduzzi, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 213 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 68 minuts, en Abel Eduardo Balduzzi no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 9, Abel Eduardo Balduzzi de moncada1377 va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Luis Zorzano.
  • 512 Minuto 74 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Luis Zorzano se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

Doorlegen lappen

Goles Goles

  • 185 Minuto 54 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Doorlegen van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Humberto Brasileiro va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 172 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Gabriel Lipnicki quedar desmarcat i marcar per a Doorlegen al minut 56. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.
  • 183 Minuto 83 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 83, Doorlegen va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Gabriel Lipnicki.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Doorlegen que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Atanas Cheshankov, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 241 Minuto 26 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Doorlegen, l'equip va recuperar la pilota al minut 26 i va contraatacar. En Kees Wolvers va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 69 (Ocasión de contra por el centro): En Kelvin Vullings va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 286 Minuto 76 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Constantijn van Oosterhout va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.