Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731196352

Amistoso (Int.) 731196352 Información oficial sobre el partido 731196352 en Hattrick

01.05.2024 09:45:00

ionia fc Alineación oficial del equipo 'ionia fc' en el partido 3 - 3 Karacoolos Alineación oficial del equipo 'Karacoolos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
ionia fc Alineación oficial del equipo 'ionia fc' en el partido 3 - 4 Karacoolos Alineación oficial del equipo 'Karacoolos' en el partido
Tiene un resultado normal 2.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,9 % 19,4 % 54,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ionia fc

Goles Goles

  • 121 Minuto 30 (Gol por el centro): ionia va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 30 Stavros Dimadis va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 118 Minuto 79 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 79, el ionia va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Iraklis Sourpis, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 3.
  • 111 Minuto 81 (Gol por el centro): Passat el minut 81 de joc, Hemming Säfgren facilitava les coses al ionia amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Aristotelis Kokkalopoulos va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Stavros Dimadis va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 213 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 50 minuts, en Iraklis Sourpis no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 212 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Al minut 60, Stavros Dimadis va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 202 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Al 77, Dimos Solakidis hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Maurice James. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ramón Maceda de ionia es va emportar una amonestació al minut 32 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Zefos Orfanidis de ionia va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Karacoolos

Goles Goles

  • 162 Minuto 34 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 34, quan Sonny Cerfontaine va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.
  • 172 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Sonny Cerfontaine quedar desmarcat i marcar per a Karacoolos al minut 47. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.
  • 182 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Al minut 66 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Yeva Maarouf va ser l'anotador del 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 20 (Ocasión de penalti): L'equip visitant es va veure amb la possibilitat d'avançar-se al marcador gràcies a un penal degut a una sortida desesperada del porter local. Això va succeir al minut 20, aproximadament el número de centímetres que va sortir desviada la pilota!
  • 281 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Al minut 80 de partit, José María Alvite va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Yeva Maarouf de Karacoolos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.