Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731196288

Amistoso (Int.) 731196288 Información oficial sobre el partido 731196288 en Hattrick

30.04.2024 19:15:00

Atletico Oronzo Alineación oficial del equipo 'Atletico Oronzo' en el partido 1 - 2 Andiamo Vila-real Alineación oficial del equipo 'Andiamo Vila-real' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atletico Oronzo Alineación oficial del equipo 'Atletico Oronzo' en el partido 2 - 1 Andiamo Vila-real Alineación oficial del equipo 'Andiamo Vila-real' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
44,3 % 28,4 % 27,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Oronzo

Goles Goles

  • 111 Minuto 52 (Gol por el centro): Passat el minut 52 de joc, Gherardo Mezzofanti facilitava les coses al Atletico amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Al minut 17 es va veure una gran oportunitat per a Atletico per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Gherardo Mezzofanti, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Atletico, l'equip va recuperar la pilota al minut 35 i va contraatacar. En Ernesto Adamoli va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 213 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Aldo Losi de Atletico va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 79, però no va estar gaire encertat.

Andiamo Vila-real

Goles Goles

  • 173 Minuto 30 (Gol por la derecha): Al minut 30 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Antoni Simonet que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 138 Minuto 74 (Gol evento especial extremo + rematador): Jordi Miquel Lari estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Jon Santsinenea va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 2 al minut 74.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Cecilio Piña quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Luca Schiavoni, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 38 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Antoni Simonet després de 38 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Luca Schiavoni va poder desviar-lo a córner.
  • 273 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Cecilio Piña va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Luca Schiavoni, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.