Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731195953

Amistoso (Int., RC) 731195953 Información oficial sobre el partido 731195953 en Hattrick

01.05.2024 12:25:00

Zidanes y Pavones F.C. Alineación oficial del equipo 'Zidanes y Pavones F.C.' en el partido 6 - 7 FC Dobrzec Alineación oficial del equipo 'FC Dobrzec' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Zidanes y Pavones F.C. Alineación oficial del equipo 'Zidanes y Pavones F.C.' en el partido 0 - 2 FC Dobrzec Alineación oficial del equipo 'FC Dobrzec' en el partido
Tiene que haber comprado al árbitro, fijo! 0.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,7 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zidanes y Pavones F.C.

Goles Goles

  • 143 Minuto 37 (Gol de contra por la derecha): El jugador Fernando Cortiguera de Zidanes es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 0 d'un ràpid contraatac.
  • 125 Minuto 48 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Luis Zugasti va voler rebutjar una pilota aèria amb el cap però va saltar a destemps i la va pentinar, superant així la mitja sortida del porter. A l'electrònic hi havia un 1 - 4.
  • 143 Minuto 54 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Zidanes va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Filipe Asenjo, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 2 - 4.
  • 102 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Als 66 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Zidanes va acabar amb la pilota als peus de Jorge Risueño que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 3 - 4.
  • 141 Minuto 68 (Gol de contra por el centro): Zidanes sabia com jugar al contraatac, i al minut 68, Luis Zugasti va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 4 - 4.
  • 141 Minuto 78 (Gol de contra por el centro): El Zidanes era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en 游 (You) 静明 (Jingming) va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 5 - 5 pujava al marcador.
  • 112 Minuto 96 (Gol por la izquierda): Zidanes equilibrava la balança al minut 96. En Luis Zugasti, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 6 a 6 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 15 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Josep Maria Camps va fer una magnífica centrada, però la rematada de Amir Labari va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 95 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Amir Labari de Zidanes va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

FC Dobrzec

Goles Goles

  • 161 Minuto 41 (Gol por el centro): Al minut 41 en Krystyn Koziorek va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 171 Minuto 42 (Gol por el centro): En Medard Jamček donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 42 el marcador reflectia el 1 - 2.
  • 183 Minuto 43 (Gol por la derecha): Al 43 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Dobrzec augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Mahmut Aygün es rifés el porter i marqués el 1 - 3.
  • 185 Minuto 70 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 70 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Dobrzec. A fi d'aconseguir el 4 - 5, van tocar-la en curt per tal que Dobromir Gebel xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 185 Minuto 92 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Dobromir Gebel, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 5 - 6 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 171 Minuto 98 (Gol por el centro): Amb 98 minuts jugats, Łukasz Bujar de Dobrzec va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 6 - 7.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Łukasz Bujar va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 25, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Iván Villanueva va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Dobrzec va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 36, quan Łukasz Bujar va quedar-se sol davant el porter Iván Villanueva, però aquest va poder aturar el xut.
  • 282 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Al minut 67, el Dobrzec va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Fabrizio Grenga s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Artur Ryło de Dobrzec va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 103 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Łukasz Bujar de Dobrzec amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.