Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731195661

Amistoso (Int., RC) 731195661 Información oficial sobre el partido 731195661 en Hattrick

30.04.2024 20:30:00

Researching Alineación oficial del equipo 'Researching' en el partido 1 - 8 Tottenham Hotspurs FC Alineación oficial del equipo 'Tottenham Hotspurs FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Researching Alineación oficial del equipo 'Researching' en el partido 0 - 9 Tottenham Hotspurs FC Alineación oficial del equipo 'Tottenham Hotspurs FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Researching

Goles Goles

  • 107 Minuto 3 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Ram Bresano semblava que estava massa lluny de la línia de gol quan va encertar un magnífic globus per a Researching. Qui ho havia de dir! 1 - 0.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Drorli Heinrich de Researching la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tottenham Hotspurs FC

Goles Goles

  • 138 Minuto 11 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Norman Petermair va anar directament als peus de Andrea Aversano que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 1.
  • 172 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Al minut 23 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Tottenham prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Andrea Aversano.
  • 180 Minuto 40 (Gol de falta): Gerd Maltitz va incrementar l'avantatge a 1 - 3 per a Tottenham gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.
  • 180 Minuto 43 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 43 pels visitants. En Gerd Maltitz va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.
  • 182 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 64 de partit va donar a Tottenham l'avantatge per 1 - 5. Michel-Pascal Vilsmeier en va ser l'anotador.
  • 137 Minuto 70 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 70 una excel·lent centrada de Perry Nooteboom va arribar a Michel-Pascal Vilsmeier, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 1 - 6 al marcador.
  • 181 Minuto 73 (Gol por el centro): Florian Steppich de Tottenham va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 7 al minut 73. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 183 Minuto 76 (Gol por la derecha): Al minut 76, un xut de Florian Steppich des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 8 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 22 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Gerd Maltitz al minut 22 semblava entrar, però Elisha Biton va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 215 Minuto 39 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Marcus Simon va intentar anar-se'n per velocitat al minut 39 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 283 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Henrik Hallermarsch al minut 80, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.