Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731195366

Amistoso (Int.) 731195366 Información oficial sobre el partido 731195366 en Hattrick

02.05.2024 02:15:00

Sporting Mayorista Alineación oficial del equipo 'Sporting Mayorista' en el partido 2 - 3 Les Boubous Poilus Alineación oficial del equipo 'Les Boubous Poilus' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sporting Mayorista Alineación oficial del equipo 'Sporting Mayorista' en el partido 2 - 1 Les Boubous Poilus Alineación oficial del equipo 'Les Boubous Poilus' en el partido
Tiene un resultado normal 1.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
43,7 % 29,0 % 27,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting Mayorista

Goles Goles

  • 119 Minuto 41 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Obiuto Hounsou el va rematar Vicente Galdona amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 2.
  • 104 Minuto 83 (Gol de penalti): Al minut 83, l'àrbitre va xiular una pena màxima pels locals, que Obiuto Hounsou va llançar amb molta seguretat per reduir l'avantatge dels visitants a 2 - 3.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alfredo Di Tizio.

Les Boubous Poilus

Goles Goles

  • 171 Minuto 26 (Gol por el centro): Amb 26 minuts jugats, Louis Agyei de Boubous va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 182 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 41 de partit va donar a Boubous l'avantatge per 0 - 2. Zviad Datunaishvili en va ser l'anotador.
  • 141 Minuto 77 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Boubous van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 3 mitjançant en Pantelis Maniatis.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Boubous va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 8, quan Aaron Hamlin va quedar-se sol davant el porter Alex Rogers, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): En Mason Hamlin va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 281 Minuto 42 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Zviad Datunaishvili després de 42 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Alex Rogers va poder desviar-lo a córner.
  • 225 Minuto 82 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Aaron Hamlin gairebé es va fer un gol en pròpia porteria, però la pilota va acabar anant al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Vasiliy Klyushnichenko de Boubous va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.