Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731195164

Amistoso (Int., RC) 731195164 Información oficial sobre el partido 731195164 en Hattrick

01.05.2024 12:25:00

New Pinkies Football Club Alineación oficial del equipo 'New Pinkies Football Club' en el partido 5 - 2 tarvonya fc Alineación oficial del equipo 'tarvonya fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
New Pinkies Football Club Alineación oficial del equipo 'New Pinkies Football Club' en el partido 6 - 2 tarvonya fc Alineación oficial del equipo 'tarvonya fc' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,6 % 1,2 % 13,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

New Pinkies Football Club

Goles Goles

  • 123 Minuto 15 (Gol por la derecha): Corria el minut 15 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Egieder Gilarte, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 120 Minuto 31 (Gol de falta): Una falta al minut 31 va provocar un lliure directe. Daniel Cunha el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 2 - 1, davant el deliri dels aficionats.
  • 123 Minuto 68 (Gol por la derecha): Pinkes s'avançava al marcador al minut 68, després d'un rebot que va caçar en Borja Cabasés per la banda dreta de l'atac local. El 3 - 2 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 131 Minuto 69 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Pinkes pel centre va donar un gran resultat: el gol de Hodei Azpiolea va posar el 4 - 2 al marcador.
  • 133 Minuto 70 (Gol por la derecha): Pinkes va aconseguir el 5 - 2 quan Hodei Azpiolea va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 9 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Egieder Gilarte va servir per deixar enrere el gegant Otilio Baldrei al minut 9, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 223 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Al minut 38 es va veure una gran oportunitat per a Pinkes per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Giulio Lo Iacono, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Pinkes va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Hodei Azpiolea va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Máté Muraközy.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Giulio Lo Iacono de Pinkes la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

tarvonya fc

Goles Goles

  • 163 Minuto 29 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 29 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Caspar Penza.
  • 161 Minuto 36 (Gol por el centro): Al minut 36 en Petr Dočkal va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Kargaudas Kovzonas va marcar al minut 62 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.