Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731194666

Amistoso (Int.) 731194666 Información oficial sobre el partido 731194666 en Hattrick

01.05.2024 14:00:00

FC KONEČNÁ Alineación oficial del equipo 'FC KONEČNÁ' en el partido 0 - 4 FC CSKA Plovdiv Alineación oficial del equipo 'FC CSKA Plovdiv' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC KONEČNÁ Alineación oficial del equipo 'FC KONEČNÁ' en el partido 1 - 1 FC CSKA Plovdiv Alineación oficial del equipo 'FC CSKA Plovdiv' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
83,3 % 1,8 % 14,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC KONEČNÁ

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Aarre Kokko de KONEČNÁ va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 63 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Aarre Kokko es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

FC CSKA Plovdiv

Goles Goles

  • 138 Minuto 18 (Gol evento especial extremo + rematador): Konstantin Kamenov estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Harm De Maght va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 1 al minut 18.
  • 181 Minuto 34 (Gol por el centro): Hristo Yovovich de Plovdiv va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 34. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 38 (Gol por el centro): Al minut 38, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Harm De Maght va augmentar l'avantatge de Plovdiv a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 182 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 73 de partit va donar a Plovdiv l'avantatge per 0 - 4. Genutis Šulžinskas en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 12 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Plovdiv va anar a parar a la dreta de l'atac on en Harm De Maght, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 242 Minuto 48 (Ocasión de contra por la izquierda): Plovdiv van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 48, però Donato Berciano va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Konstantin Kamenov es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.