Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731194432

Amistoso (Int.) 731194432 Información oficial sobre el partido 731194432 en Hattrick

01.05.2024 12:30:00

Bastu's Team Alineación oficial del equipo 'Bastu's Team' en el partido 0 - 2 BKF Alineación oficial del equipo 'BKF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Bastu's Team Alineación oficial del equipo 'Bastu's Team' en el partido 2 - 0 BKF Alineación oficial del equipo 'BKF' en el partido
Tiene mala suerte 1.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bastu's Team

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 63 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Fatih Sülemiş va rebre molts aplaudiments. Al minut 63 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.

BKF

Goles Goles

  • 172 Minuto 53 (Gol por la izquierda): BKF va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 53. Aboubacar Nagalo va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 142 Minuto 91 (Gol de contra por la izquierda): Aboubacar Nagalo va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 0 - 2 per a BKF.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): BKF va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Luis Alberto Cortés Valiente va desviar el xut final de Pargui Emile Paré Conombo després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Pargui Emile Paré Conombo va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Luis Alberto Cortés Valiente, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jean-Paul Derra de BKF va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pargui Emile Paré Conombo de BKF va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.