Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731193703

Amistoso (Int., RC) 731193703 Información oficial sobre el partido 731193703 en Hattrick

01.05.2024 12:25:00

Roig Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Roig Futbol Club' en el partido 0 - 1 La Banda Cementera . Alineación oficial del equipo 'La Banda Cementera .' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Roig Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Roig Futbol Club' en el partido 1 - 0 La Banda Cementera . Alineación oficial del equipo 'La Banda Cementera .' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Roig Futbol Club

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 62 (Ocasión de contra por la izquierda): Roig van sortir al contraatac al minut 62, però Ramón Iribe va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 289 Minuto 75 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Víctor Rozas va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en Aureliano 'León' Zanotti Cavazzoni el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Sauro Bandeira.
  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ramón Iribe de Roig es va emportar una amonestació al minut 72 per provocar un rival.

La Banda Cementera .

Goles Goles

  • 118 Minuto 81 (Gol evento especial córner peinado): Cementera va aconseguir el 0 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Filemón Porro, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Sebastián Heurich que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 18 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Cementera va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Milcar Mujica va sortir per sobre el travesser.
  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): Sebastián Heurich va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Cementera que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Cementera va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Milcar Mujica, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 243 Minuto 69 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Cementera va anar a parar a la dreta de l'atac on en Christian Tintel, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 90 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Cementera, l'equip va recuperar la pilota al minut 90 i va contraatacar. En Filemón Porro va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 37, Ricardo Torres de Cementera va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Lovro Piknjač es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Andrea Massarutto de Cementera amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.