Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731193682

Amistoso (Int., RC) 731193682 Información oficial sobre el partido 731193682 en Hattrick

01.05.2024 12:25:00

DREAMTEAM 17 Alineación oficial del equipo 'DREAMTEAM 17' en el partido 2 - 4 Die Unendlichen Alineación oficial del equipo 'Die Unendlichen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
DREAMTEAM 17 Alineación oficial del equipo 'DREAMTEAM 17' en el partido 2 - 1 Die Unendlichen Alineación oficial del equipo 'Die Unendlichen' en el partido
Tiene un resultado normal 1.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
76,8 % 4,2 % 19,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DREAMTEAM 17

Goles Goles

  • 113 Minuto 23 (Gol por la derecha): Al minut 23, DREAMTEAM aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Nelson Geltru va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 124 Minuto 69 (Gol de penalti): Corria el minut 69, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. DREAMTEAM s'avançava en el marcador després que en Juan Carlos Pajareles xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Al minut 15 el DREAMTEAM va posar setge sobre la defensa central visitant però en Jesús Chávez no va estar gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jorge Endara de DREAMTEAM va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 82, Juan Manuel Nieto-Armijo de DREAMTEAM va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Die Unendlichen

Goles Goles

  • 139 Minuto 11 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Que tremoli l'estadi, que tremolin els rivals, és l'hora del show de Sören Torben Speck! Un inimaginable dribbling sobre Juan Manuel Nieto-Armijo va acabar amb un exquisit gol, un prodigi de la tècnica futbolística, que va anotar el 0 - 1 per a Unendlichen.
  • 162 Minuto 72 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 72, quan Dragan Božić va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 2 - 2.
  • 173 Minuto 112 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 112, quan Dragan Božić va posar els visitants Unendlichen per damunt al marcador per 2 - 3, rematant un atac per la banda dreta.
  • 142 Minuto 115 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 115 minuts quan Giachen Wittwer va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 2 - 4 per a Unendlichen.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Al minut 75, un refús desafortunat de Hipólito Chambel, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Jan-Peter van der Leur no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 26 (Tarjeta roja directa): Al minut 26 en Eugenio Paladini va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Tyler Le de Unendlichen la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Sören Torben Speck es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 104 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Per-Mikael Olofsson de Unendlichen es va emportar una amonestació al minut 104 per provocar un rival.