Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731193338

Amistoso (Int., RC) 731193338 Información oficial sobre el partido 731193338 en Hattrick

01.05.2024 22:00:00

Champions Team FC Alineación oficial del equipo 'Champions Team FC' en el partido 8 - 3 1Decik Fc Alineación oficial del equipo '1Decik Fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Champions Team FC Alineación oficial del equipo 'Champions Team FC' en el partido 9 - 0 1Decik Fc Alineación oficial del equipo '1Decik Fc' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 8.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Champions Team FC

Goles Goles

  • 122 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Lucas Salsinha de Champions aconseguir un gol al minut 7 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 133 Minuto 25 (Gol por la derecha): Champions va aconseguir el 2 - 0 quan Elmer Papel va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 35 (Gol por la derecha): Champions va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Hendrick Pflegerl va poder fer el 3 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 38 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Champions pel centre va donar un gran resultat: el gol de Hendrick Pflegerl va posar el 4 - 1 al marcador.
  • 132 Minuto 68 (Gol por la izquierda): En Hendrick Pflegerl de Champions va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 5 - 1.
  • 133 Minuto 79 (Gol por la derecha): Amb 79 minuts jugats, en Vitor Omar va augmentar l'avantatge de Champions a 6 - 2 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 137 Minuto 85 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 85 en Júlio André va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Vitor Omar podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 7 - 3 va pujar al marcador.
  • 132 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Champions va augmentar la diferència quan Júlio André no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 8 - 3.

1Decik Fc

Goles Goles

  • 152 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Al minut 34, 1Decik va reduir l'avantatge rival a 2 - 1, quan Barnabás Káposzta va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.
  • 153 Minuto 76 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, 1Decik seguien lluitant fins al final. Al minut 76, fruit d'aquests esforços, Barnabás Káposzta va marcar el 5 - 2 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.
  • 142 Minuto 83 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Krisztián Szimmer de 1Decik va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 6 - 3 al marcador.