Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731193272

Amistoso (Int.) 731193272 Información oficial sobre el partido 731193272 en Hattrick

01.05.2024 09:45:00

Passatempo F.C. Alineación oficial del equipo 'Passatempo F.C.' en el partido 3 - 3 Arcabuciles F.C Alineación oficial del equipo 'Arcabuciles F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Passatempo F.C. Alineación oficial del equipo 'Passatempo F.C.' en el partido 5 - 2 Arcabuciles F.C Alineación oficial del equipo 'Arcabuciles F.C' en el partido
Tiene mala suerte 4.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
77,1 % 4,1 % 18,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Passatempo F.C.

Goles Goles

  • 141 Minuto 37 (Gol de contra por el centro): Passatempo va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 37, quan Kostas Eleftheropoulos, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 1.
  • 122 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Passatempo contenien la respiració mentre en Ermis Alogoskoufis s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 112 Minuto 81 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Dimitris Stoltidis va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 3 - 3 al minut 81.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Dimitris Stoltidis de Passatempo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Arcabuciles F.C

Goles Goles

  • 173 Minuto 30 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Daniele Menon va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 185 Minuto 40 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 40 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Arcabuciles. A fi d'aconseguir el 2 - 2, van tocar-la en curt per tal que Honorato Cardoso xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 171 Minuto 80 (Gol por el centro): Arcabuciles agafava avantatge al minut 80 de joc en marcar el 2 - 3 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Pablo Gutiérrez amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Al minut 36 de partit, Markus Rantasuo va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 271 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Arcabuciles va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 77, quan Pablo Gutiérrez va quedar-se sol davant el porter Wesley Marcos Salami, però aquest va poder aturar el xut.