Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731193262

Amistoso (Int.) 731193262 Información oficial sobre el partido 731193262 en Hattrick

01.05.2024 08:45:00

Nk Gornje polje Alineación oficial del equipo 'Nk Gornje polje' en el partido 7 - 0 Golden Hyenaz FC Alineación oficial del equipo 'Golden Hyenaz FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Nk Gornje polje Alineación oficial del equipo 'Nk Gornje polje' en el partido 4 - 0 Golden Hyenaz FC Alineación oficial del equipo 'Golden Hyenaz FC' en el partido
Tiene bastante suerte 4.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nk Gornje polje

Goles Goles

  • 185 Minuto 12 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Golden. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Zdravko Ležaja la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Gornje es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 12.
  • 130 Minuto 13 (Gol de falta): Als 13 minuts, Flavio Furci va ampliar l'avantatge de Gornje amb un 2 - 0 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.
  • 132 Minuto 16 (Gol por la izquierda): En Flavio Furci va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.
  • 132 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Gornje va augmentar la diferència quan Klement Bašetić no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 0.
  • 139 Minuto 30 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de Gornje Martin Wippert va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Adelino Alexandrino va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 5 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 47 (Gol por la derecha): Gornje va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Klement Bašetić va poder fer el 6 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Flavio Furci, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 7 - 0 per a Gornje.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 5 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Martin Wippert va entorpir al marcador d'en Jan Petrić per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 231 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Flavio Furci una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 31, però una magnífica aturada de Kir Lopatenkov va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): En Flavio Furci es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Al minut 60, Mikael Kuivaniemi gairebé va marcar per a Gornje des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Klement Bašetić de Gornje amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Golden Hyenaz FC

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 61 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Golden va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de David Perdices, però el porter rival va fer una gran aturada.

Eventos clima Eventos clima

  • 308 Minuto 89 (Evento clima: SE: Support player boost failed and organization dropped): En Didi Mujica va donar el millor de sí. Però en conseqüència, va perdre la posició, fent baixar l'organització del Golden a acceptable.