Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731191599

Amistoso (Int.) 731191599 Información oficial sobre el partido 731191599 en Hattrick

01.05.2024 10:45:00

SV Sooners Alineación oficial del equipo 'SV Sooners ' en el partido 2 - 5 Katakwi United Alineación oficial del equipo 'Katakwi United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
SV Sooners Alineación oficial del equipo 'SV Sooners ' en el partido 0 - 3 Katakwi United Alineación oficial del equipo 'Katakwi United' en el partido
Tiene suerte 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SV Sooners

Goles Goles

  • 186 Minuto 7 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El Sooners va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Gelson Kügler rematés de volea a la xarxa. El 1 - 2 pujava al marcador al minut 7.
  • 143 Minuto 9 (Gol de contra por la derecha): Omar Schait va marcar al minut 9 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 70 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Sooners sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Pietro Angileri, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 70 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Katakwi United

Goles Goles

  • 174 Minuto 2 (Gol de penalti): Al minut 2 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. Paul Winkels va llençar el penal ras arran de pal.
  • 183 Minuto 5 (Gol por la derecha): Al 5 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Katakwi augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Matthé Niëns es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 118 Minuto 51 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 51, Ibrahim Obote va pentinar un córner cap al segon pal que James Bakaluba va rematar a gol completament sol, marcant així el 2 - 3.
  • 180 Minuto 55 (Gol de falta): Passaven 55 minuts quan en Paul Winkels va convertir en gol una falta des de 30 metres que va significar el 2 - 4.
  • 181 Minuto 74 (Gol por el centro): Al minut 74, Cessar Muwanga va augmentar l'avantatge de Katakwi a 2 - 5 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 6 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Paulo Alfredo Bello. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 207 Minuto 8 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Paulo Alfredo Bello va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 270 Minuto 14 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Paul Winkels al minut 14 semblava entrar, però Stephan Collot va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 282 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Johannes Renardy, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 68 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Katakwi va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 280 Minuto 69 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 69 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.
  • 281 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Cessar Muwanga quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Stephan Collot, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ambrosio Waiswa.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Paulo Alfredo Bello de Katakwi la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.