Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731191511

Amistoso 731191511 Información oficial sobre el partido 731191511 en Hattrick

01.05.2024 12:05:00

Choped o mochadela Alineación oficial del equipo 'Choped o mochadela' en el partido 3 - 0 Mochuelos_CF Alineación oficial del equipo 'Mochuelos_CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Choped o mochadela Alineación oficial del equipo 'Choped o mochadela' en el partido 2 - 0 Mochuelos_CF Alineación oficial del equipo 'Mochuelos_CF' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Choped o mochadela

Goles Goles

  • 118 Minuto 2 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 2, Noel Decap va pentinar un córner cap al segon pal que David Armanet va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 0.
  • 185 Minuto 12 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 12 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de mochadela. A fi d'aconseguir el 2 - 0, van tocar-la en curt per tal que Walter Chacón xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 118 Minuto 24 (Gol evento especial córner peinado): En Joris Crijne entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al mochadela, un peu providencial d'en David Armanet va situar el 3-0 al panell digital.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Walter Chacón.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Erik Metterhausen de mochadela la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Mochuelos_CF

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 69 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Mochuelos_CF va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Öcal Yada, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 243 Minuto 73 (Ocasión de contra por la derecha): Mochuelos_CF van sortir al contraatac amb encert al minut 73, però Francesco Barili no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 74, Solomon Durham de Mochuelos_CF va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Kusai Ishan de Mochuelos_CF amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.