Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731191500

Amistoso (Int.) 731191500 Información oficial sobre el partido 731191500 en Hattrick

01.05.2024 12:30:00

CSKA de Celrà Alineación oficial del equipo 'CSKA de Celrà' en el partido 2 - 2 Bedford Point Alineación oficial del equipo 'Bedford Point' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CSKA de Celrà Alineación oficial del equipo 'CSKA de Celrà' en el partido 2 - 1 Bedford Point Alineación oficial del equipo 'Bedford Point' en el partido
Tiene un resultado normal 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
49,8 % 23,6 % 26,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CSKA de Celrà

Goles Goles

  • 121 Minuto 15 (Gol por el centro): CSKA va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 15 Víctor Vaquerizo va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 141 Minuto 28 (Gol de contra por el centro): Víctor Vaquerizo va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, CSKA, al minut 28. El marcador va canviar a 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Passaven 85 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Pep Català va rematar alt.
  • 222 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): CSKA va estar a punt de posar-se per davant al minut 87 però Pedro Ibarburen va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Bedford Point

Goles Goles

  • 162 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Omar 'Loten' Grant, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 20.
  • 106 Minuto 86 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 86 i semblava que BFP desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Rıfat 'Döner' Çalkın va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 2 gols per als locals i 2 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Hiten 'Shah' James, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 26 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 239 Minuto 31 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Dwight Stow va marxar de Pedro Cereceda en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de BFP van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 262 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 70, en un 1 contra 1 amb el porter, però 邓 (Deng) 国友 (Guoyou) va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Josèp Pàmies des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Cecil 'Sisi' Wallace de BFP la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.