Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731191282

Amistoso 731191282 Información oficial sobre el partido 731191282 en Hattrick

01.05.2024 10:35:00

FC Seveline Alineación oficial del equipo 'FC Seveline' en el partido 2 - 1 Pallas Cats Fc Alineación oficial del equipo 'Pallas Cats Fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FC Seveline Alineación oficial del equipo 'FC Seveline' en el partido 1 - 3 Pallas Cats Fc Alineación oficial del equipo 'Pallas Cats Fc' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,9 % 2,2 % 81,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Seveline

Goles Goles

  • 112 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Al minut 26, Thanos Antonatos va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.
  • 143 Minuto 37 (Gol de contra por la derecha): Saku Jähi va marcar al minut 37 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 2 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 14, Ralph Crevoisier de Seveline va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Pallas Cats Fc

Goles Goles

  • 171 Minuto 15 (Gol por el centro): En Andreas Mund donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 15 el marcador reflectia el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Anders Engstrand quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Lorenzo Wych, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 271 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Al minut 30 de partit, Rodolphe Debailleul quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Pallas va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 35, quan Rodolphe Debailleul va quedar-se sol davant el porter Ville Ammunet, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 36, quan en Giancarlo Filieri va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 260 Minuto 53 (Ocasión de falta): En Giancarlo Filieri, al minut 53 va voler xutar amb potència una falta llunyana. Ho va fer amb la puntera molt desviat, perdent així l'oportunitat d'igualar el marcador. L'ungla del dit gran li va estar fent mal la resta del partit.
  • 237 Minuto 66 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Andreas Mund va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Anders Engstrand va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 62, Henrikki Hanhivaara de Pallas va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Andreas Mund de Pallas va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.