Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731191223

Amistoso (Int., RC) 731191223 Información oficial sobre el partido 731191223 en Hattrick

01.05.2024 18:05:00

FC Arsenal Czarnocin Alineación oficial del equipo 'FC Arsenal Czarnocin' en el partido 1 - 4 odette fc Alineación oficial del equipo 'odette fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Arsenal Czarnocin Alineación oficial del equipo 'FC Arsenal Czarnocin' en el partido 2 - 1 odette fc Alineación oficial del equipo 'odette fc' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
74,1 % 5,6 % 20,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Arsenal Czarnocin

Goles Goles

  • 143 Minuto 44 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Czarnocin eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 44, Benjámin Fehér va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sander Bartholomeus de Czarnocin es va emportar una amonestació al minut 24 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Vadim Tyupaev de Czarnocin va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

odette fc

Goles Goles

  • 138 Minuto 30 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Iulian Dăuş la va rematar Andrei Ionel amb una magnífica volea que va fer pujar per a odette el 0 - 1.
  • 137 Minuto 48 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Iulian Dăuş va anar a parar al cap de Viorel Roateş que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a odette el 1 - 2.
  • 181 Minuto 74 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Andrei Şter de odette l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 74 de partit.
  • 138 Minuto 83 (Gol evento especial extremo + rematador): En Iulian Dăuş va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Viorel Roateş la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 4 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Iulian Dăuş va marcar al minut 19 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 281 Minuto 44 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Marius-Lucian Clăpan. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 283 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Lucian-Vasile Cobârzan de odette va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 66 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Andrei Ionel va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.