Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731191032

Amistoso (Int., RC) 731191032 Información oficial sobre el partido 731191032 en Hattrick

01.05.2024 22:50:00

Universidad de Chile CF Alineación oficial del equipo 'Universidad de Chile CF' en el partido 3 - 0 The NerdyGeeks Alineación oficial del equipo 'The NerdyGeeks' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Universidad de Chile CF Alineación oficial del equipo 'Universidad de Chile CF' en el partido 4 - 2 The NerdyGeeks Alineación oficial del equipo 'The NerdyGeeks' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,8 % 1,2 % 13,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Universidad de Chile CF

Goles Goles

  • 121 Minuto 12 (Gol por el centro): Al minut 12 els aficionats van embogir quan en Konstanty Wach va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Universidad.
  • 116 Minuto 19 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Deon Mellott va acabar en una passada genial cap al jugador de Universidad Guillermo Carmona, que va marcar el 2 - 0.
  • 133 Minuto 57 (Gol por la derecha): Haylli Carrasco va incrementar l'avantatge de Universidad amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): En Daniel Alejandro Sarratea del Universidad ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 23 (Ocasión por el centro): En Konstanty Wach, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Daniel Larraechea una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 83, però una magnífica aturada de Ayman Misho va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Angel Campaña es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

The NerdyGeeks

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Saad Kawood va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 2, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Isaac Yáñez va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 250 Minuto 81 (Ocasión de falta): Quan l'àrbitre va xiular una falta perillosa, l'entrenador visitant va resar internament un parenostre perquè en George Terlaje l'enviés a la xarxa. Malauradament feia anys que no anava a missa el diumenge.
  • 252 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): NerdyGeeks va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 87 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 251 Minuto 88 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 88, quan un error defensiu va deixar Omar Merkes completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 80 (Tarjeta roja directa): Al minut 80 en Galdor Gavilán va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.