Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731190521

Amistoso (Int.) 731190521 Información oficial sobre el partido 731190521 en Hattrick

01.05.2024 12:30:00

Club Atlético Godella Alineación oficial del equipo 'Club Atlético Godella' en el partido 3 - 2 Terminator Cats FC Alineación oficial del equipo 'Terminator Cats FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Club Atlético Godella Alineación oficial del equipo 'Club Atlético Godella' en el partido 3 - 6 Terminator Cats FC Alineación oficial del equipo 'Terminator Cats FC' en el partido
Tiene un resultado normal 3.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,0 % 7,7 % 70,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Atlético Godella

Goles Goles

  • 111 Minuto 39 (Gol por el centro): Máximo Aldasoro s'emportà una gran ovació del públic local al minut 39, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 111 Minuto 71 (Gol por el centro): Al minut 71, Jorge Coque va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 2 - 2.
  • 123 Minuto 80 (Gol por la derecha): Corria el minut 80 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Oscar Sanborn, que va posar el 3 - 2 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): El Atlético va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Trond Egil Landsvik la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 215 Minuto 61 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): José María Estébanez Zarzalejos va superar els defenses rivals per velocitat al minut 61 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jorge Coque.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en José María Estébanez Zarzalejos de Atlético amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Terminator Cats FC

Goles Goles

  • 172 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Terminator va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 19. Mihai-Valentin Vasile va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 171 Minuto 60 (Gol por el centro): Terminator agafava avantatge al minut 60 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Henri Bourges amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 37 (Ocasión de falta): César Ondona va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Marcus Håkansson que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.
  • 216 Minuto 79 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Heikki Haiko va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Homnath Syanavo, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 260 Minuto 89 (Ocasión de falta): El jugador visitant Marcus Håkansson va estar a prop d'igualar l'electrònic al minut 89 amb una falta directa que va sortir fregant el pal esquerre de la porteria.