Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731190498

Amistoso (Int., RC) 731190498 Información oficial sobre el partido 731190498 en Hattrick

01.05.2024 22:00:00

Espinho Master, H. C. P. Stars Alineación oficial del equipo 'Espinho Master, H. C. P. Stars' en el partido 3 - 0 Varvaros FC Alineación oficial del equipo 'Varvaros FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Espinho Master, H. C. P. Stars Alineación oficial del equipo 'Espinho Master, H. C. P. Stars' en el partido 2 - 1 Varvaros FC Alineación oficial del equipo 'Varvaros FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,7 % 0,7 % 10,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Espinho Master, H. C. P. Stars

Goles Goles

  • 121 Minuto 26 (Gol por el centro): William Filipe Ribeiro Neto va donar a Espinho un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 27 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Ottmar Hoellinger va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 107 Minuto 30 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): El jugador de Espinho João Elói Vital va anotar el 3 - 0 amb un xut impressionant des de 50 metres, que va entrar per l'escaire... quina gardela!

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Espinho va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Mamede Corinto en un 1 contra 1 amb el porter Juan Chacón, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 233 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): En Duarte Mário Dias es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 205 Minuto 64 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Manuel Bernardo Coelho era fer passades de llarga distància. Al minut 64 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en William Filipe Ribeiro Neto però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 233 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Américo José Inácio va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 11, Ottmar Hoellinger de Espinho va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Manuel Bernardo Coelho.

Varvaros FC

Ocasiones Ocasiones

  • 254 Minuto 65 (Ocasión de penalti): Un defensa local va controlar la pilota amb el pit dins de l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar penal. En Pierre Gue no va estar encertat i els visitants van perdre una bona oportunitat per acostar-se al marcador.