Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731190228

Amistoso (Int., RC) 731190228 Información oficial sobre el partido 731190228 en Hattrick

30.04.2024 20:25:00

Musta Mars Alineación oficial del equipo 'Musta Mars' en el partido 1 - 0 FC Benfica Orhei Alineación oficial del equipo 'FC Benfica Orhei' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Musta Mars Alineación oficial del equipo 'Musta Mars' en el partido 2 - 1 FC Benfica Orhei Alineación oficial del equipo 'FC Benfica Orhei' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
79,8 % 3,0 % 17,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Musta Mars

Goles Goles

  • 142 Minuto 36 (Gol de contra por la izquierda): Abdelouaris Batouli va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Musta i marcant el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Pasi Vaajanen va estar a punt d'avançar els locals al minut 13 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 207 Minuto 34 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Kari Rekola de Musta no va ser gol per ben poc.
  • 286 Minuto 40 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 40, un contraatac del Musta no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Lauri Varelius perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 18, Kari Rekola de Musta va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Petri Laisi de Musta es va emportar una amonestació al minut 37 per provocar un rival.

FC Benfica Orhei

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 56 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Naseem Al-Domaini va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Nikolay Yanchev de Benfica Or va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.