Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731190109

Amistoso (Int., RC) 731190109 Información oficial sobre el partido 731190109 en Hattrick

01.05.2024 12:25:00

FC Alcover Alineación oficial del equipo 'FC Alcover' en el partido 3 - 9 SC Schloss Einstein Alineación oficial del equipo 'SC Schloss Einstein' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
FC Alcover Alineación oficial del equipo 'FC Alcover' en el partido 5 - 3 SC Schloss Einstein Alineación oficial del equipo 'SC Schloss Einstein' en el partido
Tiene mala suerte 5.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
61,4 % 14,0 % 24,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un hiper EJEA (8)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Alcover

Goles Goles

  • 122 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Alcover prenia la batuta de l'encontre al minut 2, quan en Giorgio Borraccia va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 101 Minuto 23 (Gol por el centro): Przemysław Domaros de Alcover va demostrar les seves habilitats al minut 23 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 2 - 3.
  • 103 Minuto 47 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Giorgio Borraccia va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 3 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Al minut 78 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Adam Wiesel no s'ho podia creure.

SC Schloss Einstein

Goles Goles

  • 163 Minuto 9 (Gol por la derecha): Al minut 9 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Twan de Vos que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 173 Minuto 18 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Walter Gasser va poder marcar tot sol el 1 - 2.
  • 184 Minuto 20 (Gol de penalti): Passaven 20 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Frankie Hershberger va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 116 Minuto 31 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Walter Gasser va acabar en una passada genial cap al jugador de Einstein Joannes Pottiez, que va marcar el 2 - 4.
  • 184 Minuto 32 (Gol de penalti): Einstein va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 2 - 5, quan Frankie Hershberger va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 182 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Al minut 59 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Joannes Pottiez va ser l'anotador del 3 - 6.
  • 182 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Hunor Bagosi, que va ser qui va marcar 3 - 7, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 184 Minuto 72 (Gol de penalti): Al minut 72 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Einstein, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Frankie Hershberger va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 3 - 8.
  • 182 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Nikolaus Arnautovic va aprofitar un error defensiu al minut 81, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 3 - 9 al marcador per a Einstein.