Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731189947

Amistoso (Int., RC) 731189947 Información oficial sobre el partido 731189947 en Hattrick

01.05.2024 10:00:00

Brashovu' Alineación oficial del equipo 'Brashovu'' en el partido 4 - 6 A. S. Pellegrino Alineación oficial del equipo 'A. S. Pellegrino' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Brashovu' Alineación oficial del equipo 'Brashovu'' en el partido 0 - 8 A. S. Pellegrino Alineación oficial del equipo 'A. S. Pellegrino' en el partido
Tiene mucha potra 0.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Brashovu'

Goles Goles

  • 115 Minuto 12 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Mihnea Vlaicu de Brashovu' va fer un bon esprint per escapar-se de Rodolfo Cortelazzo i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 1 - 0. Tot un espectacle!
  • 121 Minuto 28 (Gol por el centro): Al minut 28 els aficionats van embogir quan en Mihai Petre va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Brashovu'.
  • 124 Minuto 33 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 33 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Bedrettin Nucu. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 3 - 2.
  • 142 Minuto 65 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Bedrettin Nucu de Brashovu' va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 4 - 3 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 19 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Brashovu' van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en George Cărăbeţ, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 215 Minuto 41 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Mihnea Vlaicu va superar els defenses rivals per velocitat al minut 41 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Bedrettin Nucu de Brashovu' es va guanyar la targeta groga merescudament.

A. S. Pellegrino

Goles Goles

  • 161 Minuto 25 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 25 minuts Giovanni Battista De Capitani va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 163 Minuto 29 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 2 al minut 29 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Giovanni Battista De Capitani marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 162 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 62 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Alberto Dattomi de Pellegrino marcar el 3 - 3 i empatar així el partit.
  • 107 Minuto 71 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Gian Luca Morra va aconseguir per a Pellegrino el 4 - 4 al minut 71, amb un xut des de 40 metres que el porter no va poder aturar.
  • 171 Minuto 74 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Pier Giuseppe Graziani que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 4 - 5 per a Pellegrino.
  • 183 Minuto 84 (Gol por la derecha): Zbigniew Seweryniak va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 4 - 6 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 43 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Brashovu'. La jugada d'estratègia del Pellegrino per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Pier Giuseppe Graziani va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 271 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Pellegrino va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 64, quan Giovanni Battista De Capitani va quedar-se sol davant el porter Anghel Obogeanu, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Tarcisio Aru de Pellegrino la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.