Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731189937

Amistoso (Int., RC) 731189937 Información oficial sobre el partido 731189937 en Hattrick

01.05.2024 12:25:00

Campelo FC Alineación oficial del equipo 'Campelo FC' en el partido 4 - 3 Boxer Fútbol Club Alineación oficial del equipo 'Boxer Fútbol Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Campelo FC Alineación oficial del equipo 'Campelo FC' en el partido 5 - 1 Boxer Fútbol Club Alineación oficial del equipo 'Boxer Fútbol Club' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Campelo FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 9 (Gol por la derecha): Passats 9 minuts, Moisés Brazuna, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Campelo es posava per davant!
  • 185 Minuto 64 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Campelo van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Adelin Labonne va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 3 pujava al marcador.
  • 118 Minuto 74 (Gol evento especial córner peinado): Ermes Ripanti va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Campelo, Horacio Geiler, que va marcar, sense saber com, el 3 - 3.
  • 121 Minuto 83 (Gol por el centro): Serhii Zhylenko va donar a Campelo un avantatge de 4 - 3, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Moisés Brazuna. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Luciano Orbáiz al minut 15 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Piero Mercado va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 211 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Campelo enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 212 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en José López va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 213 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Després de 74 minuts, Adelin Labonne va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 221 Minuto 76 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Moisés Brazuna va estar a punt d'avançar els locals al minut 76 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ermes Ripanti de Campelo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Boxer Fútbol Club

Goles Goles

  • 141 Minuto 16 (Gol de contra por el centro): El Fútbol era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Abel Mosse Londero va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 173 Minuto 31 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 31, quan Hana Hadad Al-Maharmeh va posar els visitants Fútbol per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.
  • 143 Minuto 56 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Fútbol eren letals, i Walter Fletcher va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 3 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Hana Hadad Al-Maharmeh va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Piotr Stąpor de Fútbol es va emportar una amonestació al minut 18 per provocar un rival.