Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731189781

Amistoso (Int.) 731189781 Información oficial sobre el partido 731189781 en Hattrick

01.05.2024 07:30:00

FrunZ Alineación oficial del equipo 'FrunZ' en el partido 10 - 1 Bola-Prá-Frente F.C. Alineación oficial del equipo 'Bola-Prá-Frente F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
FrunZ Alineación oficial del equipo 'FrunZ' en el partido 9 - 0 Bola-Prá-Frente F.C. Alineación oficial del equipo 'Bola-Prá-Frente F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 9.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FrunZ

Goles Goles

  • 122 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Al minut 24 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a FrunZ va ser Thord Colborg.
  • 132 Minuto 40 (Gol por la izquierda): En Enzi Wanjiru va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 133 Minuto 41 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan FrunZ va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Edouard Verlinden des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 42 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de FrunZ va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Kanjar Sunnat Ali progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.
  • 132 Minuto 44 (Gol por la izquierda): FrunZ va augmentar la diferència quan Edouard Verlinden no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 5 - 1.
  • 134 Minuto 48 (Gol de penalti): Als 48 minuts de joc, els nois de FrunZ van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Kanjar Sunnat Ali augmentant l'avantatge per als locals: 6 - 1.
  • 132 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de FrunZ a 7 - 1. Thord Colborg va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 131 Minuto 83 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Kanjar Sunnat Ali va aprofitar per marcar el 9 - 1 a plaer.
  • 131 Minuto 90 (Gol por el centro): Al minut 90 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Jaini bin Abu Bakar, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 10 - 1 per a FrunZ.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 92 (Ocasión por la derecha): El jugador local Lukas Malone per poc que no incrementa el marcador al minut 92. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Jaime Braz va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Thord Colborg de FrunZ es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 81, Edouard Verlinden de FrunZ va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Bola-Prá-Frente F.C.

Goles Goles

  • 106 Minuto 43 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 43 i semblava que Bola-Prá-Frente desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Ludgero Besteiro va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 4 gols per als locals i 1 per als visitants.
  • 125 Minuto 82 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebuig desafortunat de Marco Ferreira va acabar amb la pilota dins la seva pròpia porteria, posant el 8 - 1 al minut 82.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Eugénio da Conceição de Bola-Prá-Frente amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.