Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731189703

Amistoso (Int.) 731189703 Información oficial sobre el partido 731189703 en Hattrick

01.05.2024 10:00:00

Avantul Torpi Mures Alineación oficial del equipo 'Avantul Torpi Mures' en el partido 3 - 1 Malbec Alineación oficial del equipo 'Malbec' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Avantul Torpi Mures Alineación oficial del equipo 'Avantul Torpi Mures' en el partido 1 - 1 Malbec Alineación oficial del equipo 'Malbec' en el partido
Tiene suerte 1.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
49,0 % 24,3 % 26,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Avantul Torpi Mures

Goles Goles

  • 121 Minuto 24 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Livio Saggioro, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Avantul se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 24.
  • 136 Minuto 35 (Gol evento especial inexperiencia rival): La falta d'experiència va fer que Manuel Refort s'arrisqués amb un driblatge innecessari davant George-Cristian Istodorescu, que li va robar la pilota, va encarar el porter i li va bombejar la pilota fent el 2 - 0.
  • 132 Minuto 78 (Gol por la izquierda): En George-Cristian Istodorescu de Avantul va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): En Béla Petővári del Avantul ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 232 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Passaven 38 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Radu Udrea va rematar alt.
  • 242 Minuto 69 (Ocasión de contra por la izquierda): Avantul van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 69, però el xut de George-Cristian Istodorescu des de l'esquerra va sortir desviat.

Malbec

Goles Goles

  • 152 Minuto 61 (Gol por la izquierda): En Eduardo Estilarte va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 2 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 16, Óscar María Quadros de Malbec va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Andrés Mariano Tarditti es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.