Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731189617

Amistoso (Int., RC) 731189617 Información oficial sobre el partido 731189617 en Hattrick

01.05.2024 17:25:00

SC Kampvuur Alineación oficial del equipo 'SC Kampvuur' en el partido 3 - 2 Salmorejo Mecánico Alineación oficial del equipo 'Salmorejo Mecánico' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
SC Kampvuur Alineación oficial del equipo 'SC Kampvuur' en el partido 1 - 0 Salmorejo Mecánico Alineación oficial del equipo 'Salmorejo Mecánico' en el partido
Tiene suerte 1.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SC Kampvuur

Goles Goles

  • 114 Minuto 36 (Gol de penalti): Kampvuur va empatar 1 - 1 gràcies a un penal molt ben xutat per Eddy Lanckmans, que va fer aixecar el públic dels seients.
  • 124 Minuto 43 (Gol de penalti): Kampvuur va posar-se per davant 2 - 1 al minut 43, quan Eddy Lanckmans va llançar una pena màxima perfectament.
  • 124 Minuto 96 (Gol de penalti): Al minut 96 l'àrbitre va premiar Kampvuur amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Eddy Lanckmans va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 68 (Ocasión evento especial): En Rinaldo Bleve va fer una ràpida incursió al minut 68, però en Elijah Malvo no va tenir cap problema per aturar-lo.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Abdelqaoui Yamani de Kampvuur va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 81, Henk Jan Hondeveld de Kampvuur va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Salmorejo Mecánico

Goles Goles

  • 186 Minuto 34 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 0 - 1 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del Salmorejo. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Christian Alberzoni va rematar tot sol dins de l'àrea petita.
  • 140 Minuto 67 (Gol de contra de falta): El porter de Salmorejo va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Lluís Fenés va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 2 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 80 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Salmorejo va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Sastoi Maritxalar, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.