Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731189601

Amistoso (Int.) 731189601 Información oficial sobre el partido 731189601 en Hattrick

02.05.2024 00:50:00

Atlético Mocoa Alineación oficial del equipo 'Atlético Mocoa' en el partido 1 - 3 FC Mellolvar Alineación oficial del equipo 'FC Mellolvar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Atlético Mocoa Alineación oficial del equipo 'Atlético Mocoa' en el partido 3 - 2 FC Mellolvar Alineación oficial del equipo 'FC Mellolvar' en el partido
Tiene mala suerte 2.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
54,3 % 19,7 % 26,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético Mocoa

Goles Goles

  • 103 Minuto 80 (Gol por la derecha): Els seguidors del Atlético van tornar a saltar d'alegria al minut 80. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Przemysław Jezior que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Resaobaka Pilane va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 213 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Adolfo Olaya de Atlético va intentar batre la porteria rival al minut 16 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 218 Minuto 20 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Héctor Manuel Carreño va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en 寛久 (Hirohisa) 金子 (Kaneko) rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 218 Minuto 60 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Carl Andrews va entorpir al marcador d'en Visal Long per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 202 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Al 78, Sergio Moreno hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Avery Frei. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 203 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Atlético va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan 寛久 (Hirohisa) 金子 (Kaneko) va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

FC Mellolvar

Goles Goles

  • 172 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Mellolvar va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 9. Anthon Würtz va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 183 Minuto 75 (Gol por la derecha): Al minut 75, un xut de Anthon Würtz des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 185 Minuto 81 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 81 minuts, el tirador de faltes del Mellolvar va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Manuel Fernán Gómez, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 3 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 17 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Mellolvar sortien al contraatac. La falta llançada per Pablo Lacarra va sortir força alta sense massa perill.
  • 281 Minuto 77 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Manuel Fernán Gómez després de 77 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Thamrong Wongchaiyun va poder desviar-lo a córner.