Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731189573

Amistoso (Int.) 731189573 Información oficial sobre el partido 731189573 en Hattrick

01.05.2024 12:30:00

Rayo Alua FC Alineación oficial del equipo 'Rayo Alua FC' en el partido 4 - 0 Icedream Alineación oficial del equipo 'Icedream' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Rayo Alua FC Alineación oficial del equipo 'Rayo Alua FC' en el partido 2 - 0 Icedream Alineación oficial del equipo 'Icedream' en el partido
Tiene suerte 2.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rayo Alua FC

Goles Goles

  • 122 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Rayo contenien la respiració mentre en Julio César Martín Prat s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 134 Minuto 9 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Rayo al minut 9, que va llançar ajustat al pal en Francisco Ángel Garro. 2 - 0 pels locals.
  • 131 Minuto 35 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Rayo va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Efraín Leizán progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 131 Minuto 69 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Paul Trend va aprofitar per marcar el 4 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Al minut 22, Òscar Crous gairebé va marcar per a Rayo des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Daniel Carlsson al minut 34 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Guillermo Gradilla va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Al minut 70, Pol Chiva gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Daniel Carlsson va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 77 quan Òscar Crous de Rayo gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Icedream

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 81 (Ocasión de contra por la derecha): Icedream van sortir al contraatac amb encert al minut 81, però Vitomir Kaštela no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.