Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731189514

Amistoso 731189514 Información oficial sobre el partido 731189514 en Hattrick

01.05.2024 12:05:00

Atletic Clandestino AL Alineación oficial del equipo 'Atletic Clandestino AL' en el partido 6 - 1 Real Betisss Alineación oficial del equipo 'Real Betisss' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Débil (4))
Atletic Clandestino AL Alineación oficial del equipo 'Atletic Clandestino AL' en el partido 10 - 0 Real Betisss Alineación oficial del equipo 'Real Betisss' en el partido
Es un cenizo 9.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletic Clandestino AL

Goles Goles

  • 122 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Al minut 16 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Clandestino va ser Enrico Garra.
  • 122 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Clandestino prenia la batuta de l'encontre al minut 23, quan en Marcin Żuraw va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 131 Minuto 26 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Clandestino pel centre va donar un gran resultat: el gol de Marcin Żuraw va posar el 3 - 1 al marcador.
  • 131 Minuto 69 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Gerard Vilatobà va aprofitar per marcar el 4 - 1 a plaer.
  • 133 Minuto 77 (Gol por la derecha): Gaizka Alboniga va incrementar l'avantatge de Clandestino amb el 5 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 133 Minuto 83 (Gol por la derecha): Clandestino va aconseguir el 6 - 1 quan Daniel Pascual va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): En Daniel Pascual es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 240 Minuto 85 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Clandestino van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 85 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Theo Muench, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Enrico Garra de Clandestino la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Real Betisss

Goles Goles

  • 161 Minuto 20 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 20 minuts Nunzio Spataro va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Plaisir Tshitenge que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 216 Minuto 17 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Piersandro Zuccalà va ser clau en la jugada d'atac de Betisss al minut 17, quan ell mateix va fer una passada brutal a Joachim Ernte, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 208 Minuto 68 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Plaisir Tshitenge va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Nunzio Spataro aquest no va estar a l'altura.
  • 218 Minuto 82 (Ocasión evento especial córner peinado): Christopher Orville quasi marca en una jugada assajada de córner que Joachim Ernte havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.