Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731189439

Amistoso (Int., RC) 731189439 Información oficial sobre el partido 731189439 en Hattrick

30.04.2024 20:30:00

atlanta gezer Alineación oficial del equipo 'atlanta gezer' en el partido 3 - 1 lol8471 Alineación oficial del equipo 'lol8471' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
atlanta gezer Alineación oficial del equipo 'atlanta gezer' en el partido 2 - 0 lol8471 Alineación oficial del equipo 'lol8471' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

atlanta gezer

Goles Goles

  • 120 Minuto 35 (Gol de falta): Una falta al minut 35 va provocar un lliure directe. Tomas De Oliveira el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 1 - 0, davant el deliri dels aficionats.
  • 132 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Al minut 38, atlanta va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Tantín Navales, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 132 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de atlanta a 3 - 1. Ivars Bindžulis va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): atlanta va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Tomas De Oliveira va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Noël Barrat.
  • 232 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Al minut 36, Tantín Navales gairebé va marcar per a atlanta des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): El jugador local Tomas De Oliveira per poc que no incrementa el marcador al minut 47. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Noël Barrat va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Aparicio Llinella va estar a punt de sentenciar el partit al minut 53, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Al minut 70, Andrea Trobbiani gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Noël Barrat va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): En Tomas De Oliveira, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Tomas De Oliveira de atlanta amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

lol8471

Goles Goles

  • 118 Minuto 60 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 60, el lol8471 va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Ryadh Gouichiche, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 21 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Hippolyte Monville va deixar a Juan Colón assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 243 Minuto 54 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del lol8471 sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Hippolyte Monville, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 54 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ryadh Gouichiche de lol8471 es va guanyar la targeta groga merescudament.