Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731189151

Amistoso (Int., RC) 731189151 Información oficial sobre el partido 731189151 en Hattrick

01.05.2024 18:05:00

FC Luboń Alineación oficial del equipo 'FC Luboń' en el partido 1 - 0 PFC Aviator Alineación oficial del equipo 'PFC Aviator' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Luboń Alineación oficial del equipo 'FC Luboń' en el partido 0 - 2 PFC Aviator Alineación oficial del equipo 'PFC Aviator' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,0 % 0,1 % 98,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Luboń

Goles Goles

  • 122 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Luboń, atacant per l'esquerra al minut 3, va aprofitar el magnífic llançament de Hilary Ziemiański per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 60 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Luboń va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Remigiusz Kuna va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Stefan Kledzik de Luboń va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

PFC Aviator

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Aviator va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Miguel António Dias es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 261 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 38 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Vyacheslav Shkarupa va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 262 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Aviator va estar a punt d'empatar al 39 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Carlos Miguel Popayán que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 261 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Ayad Deldar quasi aconsegueix empatar per Aviator al minut 53, però Igor Bernatowicz va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 261 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Pavel Neyaskin va rematar amb l'empenya exterior desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Bruno Slivenský de Aviator amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.