Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731189138

Amistoso (RC) 731189138 Información oficial sobre el partido 731189138 en Hattrick

01.05.2024 16:30:00

Chefens Knægte Alineación oficial del equipo 'Chefens Knægte' en el partido 4 - 3 Pelle Pelser Alle Alineación oficial del equipo 'Pelle Pelser Alle' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Chefens Knægte Alineación oficial del equipo 'Chefens Knægte' en el partido 3 - 3 Pelle Pelser Alle Alineación oficial del equipo 'Pelle Pelser Alle' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,0 % 37,1 % 32,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Chefens Knægte

Goles Goles

  • 121 Minuto 6 (Gol por el centro): Al minut 6 els aficionats van embogir quan en Aarni Viinikanoja va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Chefens.
  • 137 Minuto 56 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Heiko Rumpold la va convertir en gol amb un remat de cap en Víctor Vera Alonso tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 56 el marcador es va actualitzar: 2 - 2.
  • 111 Minuto 90 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Jimmy Borg va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Chefens empatava el partit, 3 a 3, al minut 90.
  • 121 Minuto 104 (Gol por el centro): Chefens va aconseguir el 4 - 3 que desfeia l'empat quan al minut 104 Van Højgaard va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 95 (Ocasión por la izquierda): Chefens va estar a punt de posar-se per davant al minut 95 però John Fitzmaurice va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 105 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Víctor Vera Alonso de Chefens va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Pelle Pelser Alle

Goles Goles

  • 162 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Ionuţ-Andrei Lucaş, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 8.
  • 173 Minuto 28 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 28, quan Thorleif Yding va posar els visitants Pelgrini per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.
  • 173 Minuto 62 (Gol por la derecha): El jugador de Pelgrini Zsolt Janovszki va aconseguir el 2 - 3 per als visitants al minut 62 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): En Zsolt Janovszki va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 215 Minuto 54 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Joža Kajin va intentar anar-se'n per velocitat al minut 54 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 283 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Joža Kajin al minut 70, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jamie Holland.