Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731189132

Amistoso (Int.) 731189132 Información oficial sobre el partido 731189132 en Hattrick

01.05.2024 17:20:00

Charging Bulls Alineación oficial del equipo 'Charging Bulls' en el partido 4 - 4 Mellow United Alineación oficial del equipo 'Mellow United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Charging Bulls Alineación oficial del equipo 'Charging Bulls' en el partido 4 - 1 Mellow United Alineación oficial del equipo 'Mellow United' en el partido
Tiene un resultado normal 3.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,3 % 0,4 % 8,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Charging Bulls

Goles Goles

  • 121 Minuto 25 (Gol por el centro): TheBulls va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 25 Ntinos Itoudis va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 124 Minuto 35 (Gol de penalti): TheBulls va posar-se per davant 2 - 1 al minut 35, quan Ntinos Itoudis va llançar una pena màxima perfectament.
  • 118 Minuto 56 (Gol evento especial córner peinado): Liinus Durchman va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de TheBulls, Roman Zadelaar, que va marcar, sense saber com, el 3 - 2.
  • 132 Minuto 69 (Gol por la izquierda): TheBulls va augmentar la diferència quan Liinus Durchman no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): En Gerlando Bracco, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Turgut Gürçay de TheBulls la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Mellow United

Goles Goles

  • 118 Minuto 34 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 34, Arthur Öhrbratt va pentinar un córner cap al segon pal que Jimmy Christensen va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 1.
  • 161 Minuto 37 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 37 minuts Jimmy Christensen va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 2 - 2.
  • 118 Minuto 71 (Gol evento especial córner peinado): Mellow va aconseguir el 4 - 3 gràcies a una jugada assajada de córner en què Jaime Lascano, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Franz Guggisberg que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 161 Minuto 72 (Gol por el centro): Als 72 minuts de partit, Franz Guggisberg de Mellow va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 4 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 7 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Mellow va ser a punt de marcar al minut 7, quan el seu jugador Tyler Kalima va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 237 Minuto 9 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Jimmy Christensen no va ser aprofitada per en Ahmed Jaleel que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 242 Minuto 60 (Ocasión de contra por la izquierda): Mellow van sortir al contraatac al minut 60, però Ahmed Jaleel va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.