Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731188892

Amistoso (Int.) 731188892 Información oficial sobre el partido 731188892 en Hattrick

01.05.2024 12:30:00

CF NIN Alineación oficial del equipo 'CF NIN' en el partido 2 - 2 FC Wèzent Alineación oficial del equipo 'FC Wèzent' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CF NIN Alineación oficial del equipo 'CF NIN' en el partido 0 - 1 FC Wèzent Alineación oficial del equipo 'FC Wèzent' en el partido
Tiene suerte 0.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,7 % 2,1 % 82,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CF NIN

Goles Goles

  • 105 Minuto 40 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 40, Diego Forastero va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Pascual Klobobs, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 1 - 1.
  • 141 Minuto 90 (Gol de contra por el centro): Daniel Alois Saucken va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, NIN, al minut 90. El marcador va canviar a 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): En Andrés Blanco va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Gösta Oskarsson es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

FC Wèzent

Goles Goles

  • 185 Minuto 24 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del NIN. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Theodorus Hildebrand la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Wèzent es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 1 arribava al minut 24.
  • 118 Minuto 89 (Gol evento especial córner peinado): Wèzent va aconseguir el 1 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Vasilije Arsenijević, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Jeremie Goos que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Iljo Goos de Wèzent la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.