Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731188873

Amistoso (Int.) 731188873 Información oficial sobre el partido 731188873 en Hattrick

01.05.2024 11:50:00

Mane academie Alineación oficial del equipo 'Mane academie' en el partido 3 - 3 independienteclub Alineación oficial del equipo 'independienteclub' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Mane academie Alineación oficial del equipo 'Mane academie' en el partido 1 - 2 independienteclub Alineación oficial del equipo 'independienteclub' en el partido
Tiene suerte 1.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,9 % 9,4 % 67,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mane academie

Goles Goles

  • 124 Minuto 28 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 28 l'àrbitre va xiular un penal transformat per João Serrabulho. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 142 Minuto 36 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en George Grigoriciuc de academie va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 2 - 2 al marcador.
  • 122 Minuto 64 (Gol por la izquierda): academie, atacant per l'esquerra al minut 64, va aprofitar el magnífic llançament de Eugenio Santelli per agafar avantatge al marcador: 3 - 2.

independienteclub

Goles Goles

  • 161 Minuto 29 (Gol por el centro): Als 29 minuts de partit, Naldo Branco Santos de independienteclub va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 171 Minuto 33 (Gol por el centro): independienteclub agafava avantatge al minut 33 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Harrison Yates amb mestria.
  • 185 Minuto 73 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 73 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de independienteclub. A fi d'aconseguir el 3 - 3, van tocar-la en curt per tal que Kakha Okujava xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 23 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Ander Saurín-de la Torre ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 281 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Antonio Cerjo va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 271 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Naldo Branco Santos que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 76 (Ocasión por el centro): independienteclub va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 76, quan Jonas Vikøren va quedar-se sol davant el porter Simeoni Mört, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Al minut 80 de partit, Antonio Cerjo quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Harrison Yates.