Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731188667

Amistoso (Int.) 731188667 Información oficial sobre el partido 731188667 en Hattrick

01.05.2024 10:15:00

Fonchodonija Alineación oficial del equipo 'Fonchodonija' en el partido 3 - 3 Leones del Valle de Viñales Alineación oficial del equipo 'Leones del Valle de Viñales' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Fonchodonija Alineación oficial del equipo 'Fonchodonija' en el partido 5 - 0 Leones del Valle de Viñales Alineación oficial del equipo 'Leones del Valle de Viñales' en el partido
Tiene mala suerte 4.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fonchodonija

Goles Goles

  • 100 Minuto 28 (Gol de falta): Després que un jugador rival el fes sotsobrar, l'àrbitre va xiular falta a favor d'en Ljupche Kumpanioski. Ell mateix va fer revifar l'afició local, clavant un gran gol de falta per l'escaire al minut 28 de joc, que suposava el 1 - 2.
  • 102 Minuto 53 (Gol por la izquierda): Foncho va reduir el marcador al minut 53 a 2 - 3 quan Oumar Sekko va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.
  • 106 Minuto 89 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Oumar Sekko sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 89 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 3 - 3 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): El Foncho va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Ljupche Kumpanioski la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 203 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Foncho va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Ljube Jonovski va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 203 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): En Ljupche Kumpanioski no oblidarà el que li va passar durant el minut 52. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 212 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Giovanni Battista Barachetti va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 222 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 90 per blocar una centrada d'en Giovanni Battista Barachetti va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Foncho.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Oumar Sekko es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Leones del Valle de Viñales

Goles Goles

  • 118 Minuto 11 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 11, el Viñales va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Erick Naranjo, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 1.
  • 182 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Ezequiel Aponte, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 185 Minuto 33 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 33 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Viñales. A fi d'aconseguir el 1 - 3, van tocar-la en curt per tal que Erick Naranjo xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Alberto Molinaro, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 52 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Viñales va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Luis Cárdenas de Viñales la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 514 Minuto 34 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Adrián Melo després que el jugador de Viñales li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.