Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731188442

Amistoso (Int.) 731188442 Información oficial sobre el partido 731188442 en Hattrick

01.05.2024 05:00:00

Ipoh United Alineación oficial del equipo 'Ipoh United' en el partido 2 - 0 FC 'NY' (Novik) Alineación oficial del equipo 'FC 'NY' (Novik)' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ipoh United Alineación oficial del equipo 'Ipoh United' en el partido 2 - 0 FC 'NY' (Novik) Alineación oficial del equipo 'FC 'NY' (Novik)' en el partido
Tiene un resultado normal 1.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ipoh United

Goles Goles

  • 122 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Els seguidors del United contenien la respiració mentre en Mohd Irzani Mohd Zafir s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 105 Minuto 79 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Zahit Gülru rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Fadhlurrahman Dhiya, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 2 - 0 a l'estadi!

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 14 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Tomas Attico va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Zahit Gülru rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 222 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): En Nasri Haikal Ameer va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

FC 'NY' (Novik)

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 10 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del NY sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Gat Bezherano, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 10 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 241 Minuto 77 (Ocasión de contra por el centro): En Alberto Sambo va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Vladyslav Beletskiy de NY es va emportar una amonestació al minut 32 per provocar un rival.
  • 512 Minuto 73 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Vladyslav Beletskiy va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.