Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731188370

Amistoso 731188370 Información oficial sobre el partido 731188370 en Hattrick

01.05.2024 10:00:00

CSM Vulturii Lugoj Alineación oficial del equipo 'CSM Vulturii Lugoj' en el partido 4 - 3 F.C. MAN Focsani Alineación oficial del equipo 'F.C. MAN Focsani' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
CSM Vulturii Lugoj Alineación oficial del equipo 'CSM Vulturii Lugoj' en el partido 2 - 2 F.C. MAN Focsani Alineación oficial del equipo 'F.C. MAN Focsani' en el partido
Tiene suerte 2.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
36,4 % 35,1 % 28,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CSM Vulturii Lugoj

Goles Goles

  • 138 Minuto 32 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Jordie Trego arribés a peus de Joaquim Margarido Rosário, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Vulturii el 1 - 1.
  • 121 Minuto 37 (Gol por el centro): Vulturii va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 37 Cristian Peiu va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 123 Minuto 52 (Gol por la derecha): Corria el minut 52 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Gilberto Moros , que va posar el 3 - 2 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 121 Minuto 90 (Gol por el centro): Ischa Kolkman va donar a Vulturii un avantatge de 4 - 3, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): En Petro Melnik va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Vulturii se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): En Gilberto Moros  va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 67 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Jordie Trego va estar a punt d'avançar els locals al minut 67 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 44, Jordie Trego de Vulturii va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

F.C. MAN Focsani

Goles Goles

  • 172 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Focsani va ser finalitzada des de l'esquerra per Viorel Nicolae al minut 13. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 115 Minuto 42 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Robert Stojanovic era molt més ràpid que el defensa Ischa Kolkman. Al minut 42, el jugador de Focsani va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 2 - 2.
  • 162 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Daniel Tacoronte per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Viorel Nicolae, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 6 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Es duien 43 minuts de partit jugats quan Silviu Chiţuleasa va estar a punt de posar per davant a Focsani amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Mihai Halmi va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Viorel Nicolae de Focsani la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.