Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731188342

Amistoso 731188342 Información oficial sobre el partido 731188342 en Hattrick

01.05.2024 17:05:00

Geel+Zwart Alineación oficial del equipo 'Geel+Zwart' en el partido 7 - 2 GlobalCollectors Alineación oficial del equipo 'GlobalCollectors' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
Geel+Zwart Alineación oficial del equipo 'Geel+Zwart' en el partido 9 - 1 GlobalCollectors Alineación oficial del equipo 'GlobalCollectors' en el partido
Tiene mala suerte 8.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Geel+Zwart

Goles Goles

  • 141 Minuto 27 (Gol de contra por el centro): El Geel+Zwart era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Jesper Wigestad va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 35 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Rostyslav Rymskyi es va introduir dins la defensa central al minut 35, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 133 Minuto 37 (Gol por la derecha): Mark de Wert va incrementar l'avantatge de Geel+Zwart amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 133 Minuto 40 (Gol por la derecha): Amb 40 minuts jugats, en Django Pieren va augmentar l'avantatge de Geel+Zwart a 4 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 116 Minuto 60 (Gol evento especial rápido + pase): Stanisław Nowotnik va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Mark de Wert, que no va fallar i va marcar el 5 - 0.
  • 132 Minuto 71 (Gol por la izquierda): En Mark de Wert de Geel+Zwart va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 6 - 2.
  • 131 Minuto 82 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Geel+Zwart va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Jean-Thomas Brochu progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 7 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Geel+Zwart va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Django Pieren en un 1 contra 1 amb el porter Elwin Jenner, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 239 Minuto 73 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Jean-Thomas Brochu va deixar a Mickey Hammen assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Al minut 83, Rodney Sweelinck gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Elwin Jenner va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Mark de Wert de Geel+Zwart va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

GlobalCollectors

Goles Goles

  • 152 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Al minut 61, GlobalCollectors va reduir l'avantatge rival a 5 - 1, quan Naël Vieu va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.
  • 151 Minuto 64 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 64 del partit, anotant el 5 - 2, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Osama Abou Zahra.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Jort Achtenberg va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 26, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Holger Teeuwen va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 65, Osama Abou Zahra de GlobalCollectors va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.