Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731188098

Amistoso (Int.) 731188098 Información oficial sobre el partido 731188098 en Hattrick

01.05.2024 12:30:00

Fogasa F.C Alineación oficial del equipo 'Fogasa F.C' en el partido 4 - 1 The VIP Lounge Alineación oficial del equipo 'The VIP Lounge' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Fogasa F.C Alineación oficial del equipo 'Fogasa F.C' en el partido 8 - 2 The VIP Lounge Alineación oficial del equipo 'The VIP Lounge' en el partido
Es un cenizo 7.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,8 % 0,2 % 5,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fogasa F.C

Goles Goles

  • 122 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Al minut 20 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Fogasa va ser Víctor Rodríguez.
  • 131 Minuto 20 (Gol por el centro): Al minut 20 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Felipe Costa, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Fogasa.
  • 133 Minuto 65 (Gol por la derecha): Fogasa va aconseguir el 3 - 1 quan Adrián Esmir va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Fogasa pel centre va donar un gran resultat: el gol de Francisco Ruiz va posar el 4 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Eddie Carter va estar a punt d'acabar en gol al minut 11, però el porter visitant Jordan Brennan va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75, Eddie Carter gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Jordan Brennan va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 285 Minuto 76 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Fogasa la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 77, Levente Szűcs de Fogasa va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

The VIP Lounge

Goles Goles

  • 116 Minuto 51 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 51 minuts quan Robert Guţă va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Reiko Fried, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 12 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Lounge va anar a parar a la dreta de l'atac on en Václav Šimara, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 272 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Max Reidy, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 16 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 262 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Lounge va estar a punt d'empatar al 53 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Reiko Fried que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.