Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731187697

Amistoso (RC) 731187697 Información oficial sobre el partido 731187697 en Hattrick

01.05.2024 22:50:00

Rompe Huesos Alineación oficial del equipo 'Rompe Huesos' en el partido 7 - 2 Rayo de Santiago Alineación oficial del equipo 'Rayo de Santiago' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Rompe Huesos Alineación oficial del equipo 'Rompe Huesos' en el partido 3 - 0 Rayo de Santiago Alineación oficial del equipo 'Rayo de Santiago' en el partido
Tiene mucha potra 3.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rompe Huesos

Goles Goles

  • 112 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Al minut 13 del partit, el jugador Astor Oblak de Huesos va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 121 Minuto 15 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Evžen Lukas, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Huesos se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 15.
  • 133 Minuto 20 (Gol por la derecha): El 3 - 1 va pujar al marcador quan Huesos va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Evžen Lukas des de dins de l'àrea.
  • 132 Minuto 21 (Gol por la izquierda): En Paco Berzal va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 1.
  • 132 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Al minut 55, Huesos va aconseguir el 5 - 2 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Astor Oblak, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 142 Minuto 68 (Gol de contra por la izquierda): Mato Čuljak va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Huesos i marcant el 6 - 2.
  • 133 Minuto 69 (Gol por la derecha): Huesos va aconseguir el 7 - 2 quan Manuel Valente Gonçalves va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Humberto Ríos al minut 59 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Lauri Kiema va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Lauri Kiema de Huesos es va guanyar la targeta groga merescudament.

Rayo de Santiago

Goles Goles

  • 139 Minuto 11 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Huenchullán Rabello va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 0 - 1. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Adrià Gavaldà.
  • 153 Minuto 22 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Santiago seguien lluitant fins al final. Al minut 22, fruit d'aquests esforços, Honorio Hernandez va marcar el 4 - 2 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.