Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731187522

Amistoso (Int., RC) 731187522 Información oficial sobre el partido 731187522 en Hattrick

01.05.2024 18:05:00

Paleo Rudka Alineación oficial del equipo 'Paleo Rudka' en el partido 6 - 3 Mixter International Alineación oficial del equipo 'Mixter International' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Débil (4))
Paleo Rudka Alineación oficial del equipo 'Paleo Rudka' en el partido 10 - 0 Mixter International Alineación oficial del equipo 'Mixter International' en el partido
Es un cenizo 9.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Paleo Rudka

Goles Goles

  • 111 Minuto 13 (Gol por el centro): Fabio Nuccitelli s'emportà una gran ovació del públic local al minut 13, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 121 Minuto 33 (Gol por el centro): Al minut 33 els aficionats van embogir quan en Cristóbal Riquelme va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Paleo.
  • 122 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Al minut 69 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 3 - 2. L'autor del gol per a Paleo va ser Fabio Nuccitelli.
  • 133 Minuto 75 (Gol por la derecha): Paleo va aconseguir el 4 - 2 quan Cristóbal Riquelme va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): Al minut 80 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Filip Religa, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 3 per a Paleo.
  • 118 Minuto 90 (Gol evento especial córner peinado): En Klaudiusz Cader entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Paleo, un peu providencial d'en Kamil Żuczkowski va situar el 6-3 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Elmar Faeh al minut 72 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Juliusz Kolańczyk va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 91 (Ocasión por la derecha): El Paleo ho intentava per la dreta per mitjà de Filip Religa, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Mixter International

Goles Goles

  • 174 Minuto 11 (Gol de penalti): Al minut 11 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. Artur Bartmettler va llençar el penal ras arran de pal.
  • 116 Minuto 68 (Gol evento especial rápido + pase): Fadri Etzensberger va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Moïse Fraysse, que no va fallar i va marcar el 2 - 2.
  • 138 Minuto 76 (Gol evento especial extremo + rematador): Moïse Fraysse estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Dominic Schulter va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 4 - 3 al minut 76.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 23 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Arno Geissberger després que el jugador de International li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ede Wirthel es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.