Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731187432

Amistoso (Int., RC) 731187432 Información oficial sobre el partido 731187432 en Hattrick

01.05.2024 18:05:00

FC Lipce Alineación oficial del equipo 'FC Lipce' en el partido 1 - 3 Cojos de nervión Alineación oficial del equipo 'Cojos de nervión' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Lipce Alineación oficial del equipo 'FC Lipce' en el partido 1 - 2 Cojos de nervión Alineación oficial del equipo 'Cojos de nervión' en el partido
Tiene un resultado normal 1.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,8 % 9,2 % 67,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Lipce

Goles Goles

  • 104 Minuto 81 (Gol de penalti): Lipce aconseguia el 1 - 3 mitjançant un penal llançat esplèndidament per Azər Kərimov al cantó inferior dret de la porteria rival.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 31 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Konstantin Meelich va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Saleh Taghipour, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.

Cojos de nervión

Goles Goles

  • 172 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Al minut 16 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a nervión prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en 莫 (Mo) 冠雄 (Guanxiong).
  • 183 Minuto 32 (Gol por la derecha): Al minut 32, nervión va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Jesús Muro Cerezo, amb un xut sec des de la dreta.
  • 183 Minuto 80 (Gol por la derecha): Al minut 80, un xut de Ubaldo Tramutoli des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 3 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Ubaldo Tramutoli, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Ubaldo Tramutoli va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 281 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Al minut 58 de partit, Jesús Muro Cerezo va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 282 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Jesús Muro Cerezo es va quedar sol davant del porter, al minut 67. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 282 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Al minut 72 Sebastian Misterkiewicz va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Aniol Sastre, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ubaldo Tramutoli de nervión amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Noah Daix de nervión va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.