Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731187341

Amistoso (Int.) 731187341 Información oficial sobre el partido 731187341 en Hattrick

01.05.2024 13:30:00

FC Doc_Love Alineación oficial del equipo 'FC Doc_Love' en el partido 2 - 4 Bonyecs Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Bonyecs Futbol Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
FC Doc_Love Alineación oficial del equipo 'FC Doc_Love' en el partido 2 - 4 Bonyecs Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Bonyecs Futbol Club' en el partido
Tiene un resultado normal 1.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,4 % 2,5 % 81,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Doc_Love

Goles Goles

  • 124 Minuto 9 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 9 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Sibert Groebbens. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 122 Minuto 60 (Gol por la izquierda): Doc_Love prenia la batuta de l'encontre al minut 60, quan en Barthélemy De Boe va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Sibert Groebbens va estar a punt de sentenciar el partit al minut 26, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 237 Minuto 86 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Boy Nes va fer al minut 86 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Luigi De Andreis, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Barthélemy De Boe de Doc_Love amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Bonyecs Futbol Club

Goles Goles

  • 161 Minuto 27 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 27 minuts Adam Bušinský va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 162 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Aziz Isa Al-Dmeiri, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 2 - 2 al minut 64.
  • 172 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Passats 83 minuts de partit, Bonyecs FC es va posar per davant amb un 2 - 3 quan Aziz Isa Al-Dmeiri es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 183 Minuto 84 (Gol por la derecha): Al minut 84, Bonyecs FC va augmentar el seu avantatge a 2 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Adam Bušinský, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Jesús Gorgorió va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 37, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Sorin Roşu va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Al minut 40 de partit, Juan Nogales quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 273 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 42, quan en Aziz Isa Al-Dmeiri va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 215 Minuto 81 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Jesús Gorgorió va intentar anar-se'n per velocitat al minut 81 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 285 Minuto 82 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Juan Nogales, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 280 Minuto 90 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 90 per Alio Abadín va anar a parar a la creueta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 43, Gabriel Gil de Bonyecs FC va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Marcelino Pradas de Bonyecs FC la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.