Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731187323

Amistoso (Int., RC) 731187323 Información oficial sobre el partido 731187323 en Hattrick

01.05.2024 12:25:00

Deportivo Estroboscópico Alineación oficial del equipo 'Deportivo Estroboscópico' en el partido 4 - 2 FC Zingo Alineación oficial del equipo 'FC Zingo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Deportivo Estroboscópico Alineación oficial del equipo 'Deportivo Estroboscópico' en el partido 3 - 0 FC Zingo Alineación oficial del equipo 'FC Zingo' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,4 % 0,1 % 2,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Deportivo Estroboscópico

Goles Goles

  • 102 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Als 87 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Estroboscópico va acabar amb la pilota als peus de Eduardo Saura Pradas que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 1 - 2.
  • 114 Minuto 88 (Gol de penalti): Al minut 88, l'àrbitre va xiular un penal polèmic a l'àrea visitant, potser pressionat pel públic. Oinatz Ibinarriaga no va tenir problemes per marcar el penal i així empatar el partit: 2 - 2.
  • 123 Minuto 98 (Gol por la derecha): Estroboscópico s'avançava al marcador al minut 98, després d'un rebot que va caçar en Jaime Carral per la banda dreta de l'atac local. El 3 - 2 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 138 Minuto 106 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Mauro Espiáu la va rematar Jaime Carral amb una magnífica volea que va fer pujar per a Estroboscópico el 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Estroboscópico va estar a punt de posar-se per davant al minut 22 però Jorge Genovard va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 213 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 68 minuts, en Miguel Rul no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 233 Minuto 110 (Ocasión por la derecha): El Estroboscópico ho intentava per la dreta per mitjà de José Luis Indaneta, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 116 (Ocasión por la derecha): El jugador local Jaime Carral per poc que no incrementa el marcador al minut 116. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Leon Christiansson va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En José Luis Indaneta es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Mauro Espiáu de Estroboscópico es va guanyar la targeta groga merescudament.

FC Zingo

Goles Goles

  • 118 Minuto 37 (Gol evento especial córner peinado): FCZ va aconseguir el 0 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Antonello Olmeo, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Alek Mushegyants que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 180 Minuto 80 (Gol de falta): Al minut 80, una falta xutada per Fiorenzo Quattrociocchi va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 2 per a FCZ. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Antonello Olmeo va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 241 Minuto 69 (Ocasión de contra por el centro): En Klaus-Maria Knopf va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 261 Minuto 104 (Ocasión por el centro): FCZ va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Dan Robinsson es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.