Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731187245

Amistoso (Int., RC) 731187245 Información oficial sobre el partido 731187245 en Hattrick

01.05.2024 12:25:00

RCD Pirleria Alineación oficial del equipo 'RCD Pirleria' en el partido 4 - 3 Free Justice Alineación oficial del equipo 'Free Justice' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
RCD Pirleria Alineación oficial del equipo 'RCD Pirleria' en el partido 6 - 1 Free Justice Alineación oficial del equipo 'Free Justice' en el partido
Tiene mala suerte 6.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RCD Pirleria

Goles Goles

  • 101 Minuto 34 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Bastien Bigot trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 2 encara permetia alguna esperança.
  • 112 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Pirleria s'esgargamellaven dempeus per esperonar Juan Isasaga que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 55 i suposava l'empat a 2 per als locals.
  • 121 Minuto 67 (Gol por el centro): Al minut 67 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Fèlix Batalla ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Pirleria es posava per davant 3 a 2.
  • 122 Minuto 91 (Gol por la izquierda): Pirleria prenia la batuta de l'encontre al minut 91, quan en Eduardo 'Saeta' Cantó va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 4 - 3 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Pirleria va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Agustí Pla va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Kochav Katznelson va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 233 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): En Eduardo 'Saeta' Cantó es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Free Justice

Goles Goles

  • 171 Minuto 7 (Gol por el centro): Justice agafava avantatge al minut 7 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Tzuk Abuhatzeira amb mestria.
  • 181 Minuto 8 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Khaleel Ibrahim Shelbaieh de Justice l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 8 de partit.
  • 163 Minuto 75 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 3 al minut 75 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Radomír Kostiha marcar un xut creuat des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 28 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Mehdi Nabli era fer passades de llarga distància. Al minut 28 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Chadwick Washburn però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 208 Minuto 90 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Mehdi Nabli va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 90. En Davide Amendola va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Suphi Sazak de Justice es va guanyar la targeta groga merescudament.