Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731187236

Amistoso (Int.) 731187236 Información oficial sobre el partido 731187236 en Hattrick

01.05.2024 17:55:00

BKS Piaski Alineación oficial del equipo 'BKS Piaski' en el partido 1 - 4 Leyenda ranera CF Alineación oficial del equipo 'Leyenda ranera CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
BKS Piaski Alineación oficial del equipo 'BKS Piaski' en el partido 1 - 1 Leyenda ranera CF Alineación oficial del equipo 'Leyenda ranera CF' en el partido
Tiene un resultado normal 1.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
31,7 % 37,4 % 30,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BKS Piaski

Goles Goles

  • 122 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Uba Okoi de Piaski aconseguir un gol al minut 27 que posava per davant els locals: 1 - 0.

Leyenda ranera CF

Goles Goles

  • 162 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 34 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Marko Helm de Leyenda marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.
  • 135 Minuto 71 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Logan Forbes de Leyenda va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 1 - 2.
  • 182 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Al minut 75, els visitants es van col·locar 1 - 3 per sobre quan Logan Forbes va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 182 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Logan Forbes, que va ser qui va marcar 1 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Manuel Ciurana quasi aconsegueix empatar per Leyenda al minut 30, però Teodor Siemieniak va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 283 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Després de 82 minuts, Marko Helm va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Teodor Siemieniak va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Logan Forbes es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.